Hi-Fi

Meille musiikki ja äänenlaatu on tärkeä. Kuuntelemme usein musiikkia, ja saattaa myös muutama tanssiaskel lähteä lasten kanssa. Ennen uuteen kotiin muuttoa laitoimme vanhan kotiteatteri setin myyntiin. Onnekseni saimme kaikki myytyä. Ei niistä omia saanut takaisin, mutta löysivät uuden kodin ja toivottavasti tuovat siellä iloa.

Uuden kaiuttimen valinnassa oli tärkeintä, ettei ole tarvetta monelle kaiuttimelle ja vahvistimelle, jotka vievät tilaa ja kuluttavat sähköä. Helppokäyttöisyys oli myös tärkeä, äänenlaatua ja ulkonäköä unohtamatta. Hetken aikaa olimme ilman mitään kaiutinta. Kyllä sille  siis tarve oli, eikä vain ”koska kaikilla on”. Kävimme kuuntelemassa muutaman eri valmistajan kaiutinta, mutta lopulta BeoPlay A6 vei voiton, niin spekseissä kuin ulkonäöllisesti.

Virtapiuha kiinni ja appin kautta muutamat helpot säädöt, jotta ääntä saatiin kuuluviin Spotify connectilla  ja sitten fiilisteltiin. Näinkin kohtuu pienen kaiuttimen äänimaailma on niin puhdas ja muhkea, ettei ylimääräiselle subwooferille ole tarvetta. Jossain vaiheessa Beo löytää tiensä seinälle, mutta toistaiseksi se saa koristaa ja soida pöydällä. Enää en palaa 5.1 kaiutin maailmaan ja taistele johtojen kanssa. Tämä on niin helppo ottaa mukaan, vaikka mökille, yksi piuha irti ja siinä se.

Hi-Fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s